Radicalism in Hungary of today - Hajba, Máté
Historické pozadie radikalizmu v Maďarsku, terminologický zmätok. Krajná pravica v Maďarsku: ideologické pozadie, atribúty, rasizmus. Krajná ľavica, liberáli a populizmus v Maďarsku. Osvedčené postupy proti radikalizmu.