Radicalism, populism or nationalism? All three in one - Kamiński, Tomasz
Nová poľská pravicová vláda strany Právo a spravodlivosť sa prezentuje politickým sloganom "dobrá zmena". Analýza "dobrej zmeny" z pohľadu nacionalizmu, populizmu a radikalizmu.