7 způsobů, jak být ve firemním prostředí spravedlivý - Červenková, Alena
Férovosť je kľúč, ktorý môže zásadným spôsobom zmeniť pohľad na súčasnú personalistiku. Má tak zásadný vplyv na výkon, angažovanosť, dokonca na zdravie zamestnancov, že by snahám o vytvorenie a podporu férového prostredia mali personalisti venovať pozornosť. Na čo si dať pozor a ako spravodlivé prostredie podporiť. Čo je vnímané ako nefér.