V průzkumu firemního vzdělávání jednoznačně zvítězila praxe
Prieskum využitia a prínosu jednotlivých vzdelávacích metód vo firemnom vzdelávaní. Podľa respondentov za najvyužívanejšiu a najprínosnejšiu metódu považujú prax. Prínos jednotlivých metód. Malý priestor je venovaný spätnej väzbe, ktorá by mala po každom školení nasledovať.