Každý desátý absolvent nestojí o práci na plný úvazek
Formovanie novej generácie pracovníkov - tzv. slashies. Ide o generáciu mladých ľudí, ktorí sú multi-kvalifikovaní, chcú mať viac pracovných vzťahov a častejšie ich striedať. Nerozlišujú medzi svojimi koníčkami a svojou prácou. Za úspech nepovažujú čo najvyššiu mzdu a kariérny rast v rámci jednej firmy, motiváciou a známkou úspechu je v komunite slashies vyváženosť pracovného a súkromného života. K tomuto životnému a kariérnemu štýlu sa prikláňa každý desiaty absolvent vo Veľkej Británii. Výhody a nevýhody tohoto štýlu. Firemná kultúra.