Kľúčovým faktorom sú teplotné podmienky - Brezovský, Jozef
Rozhovor o logistike liekov s riaditeľom logistiky Phoenix Zdravotnícke zásobovanie. Špecifiká logistiky liekov. Skladovanie liekov. Nároky na kvalifikovaný personál. Emergentný systém distribúcie. Elektronické objednávanie liekov.