Logistika vína: bez priameho svetla - Brezovský, Jozef
Ročná produkcia vína z hrozna vypestovaného na Slovensku. Ročná spotreba vína na osobu. Chýbajúce množstvo zabezpečené dovozom zo zahraničia. Od zberu hrozna až po skladovanie vína vo veľkoobjemových sudoch a nerezových tankoch. Rýchlosť je rozhodujúca. Optimálna teplota skladovania vína. Archívy vyžadujú vysokú vlhkosť.