Úvahy o výzve teórii manažmentu z pohľadu budúcnosti - Lipták, František
Súčasné najvýraznejšie orientácie v prezentácii poznatkov z manažmentu. Prehľad niektorých faktorov pôsobiacich na zmeny v manažmente. Nástroje, prostriedky slúžiace úspešnému zvládnutiu zmien v manažmente. Námety na účasť univerzít, fakúlt, katedier, na vedecko - výskumnej účasti rozvoja manažmentu a formovania manažérov.