Čo nám je súdené - Mekyňová, Júlia
Psychológovia, pracovní poradcovia a aj firmy čoraz častejšie využívajú diagnostické nástroje, ktoré dokážu odhaliť naše schopnosti a sklony. Dostávame tak možnosť vyvíjať sa správnym smerom. Posunúť človeka na ceste k práci, ktorá mu je súdená, dokáže aj kouč. Odhaľovať talent a posúvať ľudí na správne miesto je však úlohou manažmentu. Nenahraditeľným pomocníkom na ceste k ideálnej práci sú životné skúsenosti.