Vzduch, ktorý dýchame - Luby, Štefan
Hlavné vplyvy na kvalitu ovzdušia. Sortiment plynov a pár významných z hľadiska kvality ovzdušia. Obchodovanie s čistým vzduchom. Obchádzanie emisných noriem a kontrol automobilov. Obchodovanie s emisnými kvótami. Monitorovanie plynov a pár polovodičovými senzormi. Posúdenie citlivosti senzorov plynov z oxidov kovov z hľadiska praktického nasadenia v životnom prostredí.