Flexibility as an important tool for solving problems of labor markets - Rievajová, Eva
Flexibilizácia trhov práce ako jeden z kľúčových cieľov krajín EÚ na národnej a medzinárodnej úrovni v európskej stratégii zamestnanosti. Flexiistota ako stratégia s cieľom spoločne zvýšiť flexibilitu a bezpečnosť v prospech oboch strán v pracovnom pomere. Dôležitosť flexibility vrátane jej rôznych foriem, ako aj význam flexiistoty európskych pracovných trhov v kontexte prebiehajúcich zmien v spoločnosti. Aplikácia konceptu flexiistoy s dôrazom na celoživotné vzdelávanie.