360° spätná väzba skvelý prostriedok proti strare reality - Ďurian, Jozef
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o hodnotení zamestnancov. Objektívnosť a zvolený princíp kategorizácie hodnotiteľov z pohľadu pracovného zaradenia voči hodnotenej osobe. Posúdenie úspešnosti a hľadanie optimálenho pomeru realizácie s dosiahnutím účelu v primeranej kvalite.