Ako sme na tom s čerpaním eurofondov? - Marianyi, Peter
Ako sme na tom s čerpaním eurofondov v druhej polovici programového obdobia pre roky 2014 až 2020. Zefektívnenie, zrýchlenie a zjednodušenie využívania eurofondov v budúcnosti. Prínosy realizovaných projektov.