Data Envelopment Analysis of Selected Specialized Health Centres and Possibilities of Its Application in the Terms of Slovak Republic Health Care System - Lacko, Roman, 1988-
Vedecký prístup v manažmente zdravotníckych centier nemá na Slovensku dlhú históriu. Možnosti a pripravenosť konkrétnych modelov analýzy obaľovania dát (data envelopment analysis, DEA) v podmienkach špecializovaných inštitúcií na Slovensku.