<The> Global Economy Innovation – Industry 4.0 - Balhar, Vítězslav, Jr
Konkrétna stratégia pri príprave inovačnej stratégie v najväčšej nemeckej ekonomike a potrebná aplikácia vedeckého pokroku v Európskej únii, ale aj na Slovensku a v Českej republike. Negatívne a pozitívne faktory v globálnom svete.