Znalostný manažment a inovačný potenciál - Diačiková, Anna
Vývoj znalostného manažmentu v Čechách a na Slovensku. Vývoj inovačného potenciálu v Čechách a na Slovensku. Výdaje na výskum a vývoj v krajinách V4. Inovácia - pojem a teória. Modrá ekonomika, príroda, inovácie a vytváranie pracovných miest.