Manažérske systémy a Slovenská národná akreditačná služba (SNAS) - Demko, Jaroslav
Identifikácia SNAS. História a vývoj legislatívneho procesu SNAS. Identifikácia hlavných znakov akreditácie a poslania SNAS. Analýza akreditačných činností SNAS certifikujúcich manažérske systémy. Dokumentácia SNAS. Analýza postupov akreditačnej služby SNAS. Pre každú oblasť akreditácie má SNAS vypracovanú a schválenú politiku. V súčasnosti to predstavuje celkovo 39 politík, ktoré sú vydané formou rozhodnutia riaditeľa alebo formou vydania politiky, ktorú schvaľuje riaditeľ SNAS.