Ako sa nepomýliť pri kúpe franchisingovej licencie - Šétaffy, Jozef
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Použitie overeného úspešného podnikateľského konceptu pre vlastné podnikanie a kúpa franchisingovej licencie (franšízy). Zásady pri kúpe franšízy. Výber a dohodnutie podmienok.