Investičná príležitosť úspešný franchisingový koncept Extéria mieri na Slovensko - Ramach, Miloslav
Rozhovor s konateľom spoločnosti Extéria, s. r. o., Miloslavom Ramachom, o celom koncepte kúpy franchisingovej licencie Master pre Slovensko.