Výrazné autority v dejinách filozofického a právneho myslenia - Chovancová, Jarmila
Analýza riešenia problémov morálneho myslenia v rámci filozofického a právneho prístupu prostredníctvom niektorých autorít v rámci tohto kontextu. Významné autority v dejinách právneho myslenia. Ide o renomované autority, ktoré majú čo povedať aj v súčasnosti, v čase morálnej krízy. Medzi uvedené autority v rámci historického pohľadu patria: Sokrates, Cicero, Grotius, Voltaire, Kant a v 20. storočí Dworkin a Fuller.