6 tipov: sociálne médiá pre vaše podnikanie - Drahošová, Martina
Problematika sociálnych médií a ich využívanie na Slovensku. Sociálne médiá, na ktorých pôsobiť, a ktoré si vybrať. Schopnosť komunikovať a publikovať zaujímavý obsah na firemných profiloch.