Výskum digitálnej gramotnosti populácie v Slovenskej republike - Kokles, Mojmír
Analýza dostupnej literatúry, ako aj oficiálne dokumenty Európskej komisie, zaoberajúce sa pojmom digitálna gramotnosť, charakteristika digitálnej priepasti a faktory, ktoré ju ovplyvňujú. Výskum úrovne digitálnej gramotnosti v SR, ako aj na zistenie vplyvu vybraných faktorov.