Doba stálé koruny je za námi, nastal čas normalizace - Sobková, Martina
Začiatkom apríla komunikovala banková rada ČR na svojom mimoriadnom zasadnutí rozhodnutie o ukončení kurzového záväzku, a nechať kurz českej koruny voľne plynúť podľa požiadaviek trhu.