Využitie obnoviteľných zdrojov energie k udržateľnému rastu - Stričík, Michal, 1969-
Nastavenie podporných mechanizmov aj vo forme regulovaných cien, ktoré musia vytvárať stabilné ekonomické prostredie, vrátane stabilnej legislatívy, aby nedošlo k mareniu podnikateľských aktivít, pričom je žiaduce preferovať využitie existujúcich výrobných energetických kapacít aj s dôrazom na sociálnu stabilitu a podporu rozvoja regiónov.