Možnosti využitia obnoviteľných zdrojov energie na regionálny rozvoj - Stričík, Michal, 1969-
Významnými prostriedkami na zlepšenie regionálneho rozvoja sú obnoviteľné zdroje energie (OZE), ktoré predstavujú dôležitý nástroj na zlepšenie stavu v regióne. V súčasnosti má na Slovensku z OZE najväčší využiteľný potenciál biomasa.