Priame zahraničné investície na Slovensku a ich vplyv na vybrané ekonomické ukazovatele - Bačová, Monika
Analýza a vývoj priamych zahraničných investícií na Slovensku s poukázaním na vzťahy medzi vývojom priamych zahraničných investícií a vybranými makroekonomickými ukazovateľmi. Vývoj a vplyv na vybrané ekonomické ukazovatele po vstupe SR do eurozóny (obdobie rokov 2009 – 2015).