Správa z medzinárodnej konferencie Miľníky práva v stredoeurópskom priestore 2011 - Magurová, Hana, 1986-
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej vedeckej konferenie, ktorá sa konala v dňoch 31. marca 2011 až 2. apríla 2011.