Perspektívnou formou podnikania je franchising - Orgonáš, Jozef, 1957-
Prudký rozvoj franšízingu od konca 20. storočia. Význam franšízingu. Úspešnosť konceptov. Situácia na Slovensku. Český trh. Rastúce podnikanie. Modernizácia tradičných obchodných formátov. Základom je globálna stratégia. Rastúci podiel na HDP. Výhody pre obe strany.