ABC analýza ako nástroj marketingovej stratégie podniku - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Využitie marketingu v procese zložitého a neustále sa meniaceho trhového prostredia. Význam strategického marketingu najmä snaha o úspešné uplatnenie sa firiem v konkurenčnom prostredí.