Logistics Motion Assignments in Robotized Systems - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Optimalizácia trajektórie priemyselného robota vo vybraných systémoch. Trajektória priemyselných robotov bez kolízie, konfigurácia priestoru.