Towards the problems of insurance, insurance market and insurance of non-life in Slovak republic - Drugdová, Barbora
Popis neživotných rizík. Klasifikácia medzinárodných rizík ako súčasti neživotných rizík. Opis a klasifikácia obchodných rizík, politických a ekonomických rizík. Špeciálne druhy rizík ako súčasť medzinárodných rizík. Poistenie medzinárodných rizík ako súčasť neživotných rizík na slovenskom obchodnom trhu. Pohľad na komerčný poistný trh v SR v roku 2014.