Názory študentov ekonomických odborov na projektové vyučovanie - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Využívanie moderných vyučovacích metód, foriem a prostriedkov. Pozitíva a negatíva projektového vyučovania. Výsledky prieskumu zameraného na názory študentov na projektové vyučovanie.