Výsledok hospodárenia za rok 2016 a jeho vysporiadanie - Novotná, Ľudmila
Medzi práce, ktoré musí účtovná jednotka zabezpečiť po zostavení účtovnej závierky, patrí aj rozhodnutie o výsledku hospodárenia dosiahnutého za rok 2016.