Dokumentačná povinnosť o transferovom oceňovaní v kontexte aktuálnych zmien - Drozd, Marián
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Skrátená dokumentácia o transferovom oceňovaní, základná dokumentácia o transferovom aoceňovaní, ktorá sa delí na všeobecnú a špecifickú časť.