Prípadová štúdia ako východisko pre projektové vyučovanie v ekonomických predmetoch - Novák, Jaromír, 1978-
Hlavné ciele projektového vyučovania a prípadových štúdií použitých ako vyučovacie metódy v ekonomickom vzdelávaní na stredných školách. Tematické oblasti preberané v ekonomických predmetoch a skombinovanie metód za účelom zvýšiť motiváciu, rozvíjať divergentné myslenie a tvorivosť žiakov.