Tieňová ekonomika a jej prejavy vo vzťahu k trhu práce - Palaščáková, Daniela
Tieňová ekonomika - definície. Závislosť tieňovej ekonomiky od miery nezamestnanosti. Miera nezamestnanosti a index tieňovej ekonomiky za obdobie rokov 2001 - 2014. Závislosť medzi indexom tieňovej ekonomiky a mierou nezamestnanosti. Stratégia boja proti tieňovej ekonomike a nelegálnej práci.