Sociálne zručnosti ako konkurenčná výhoda predajcov - Poláček, Miroslav
Všeobecné sociálne zručnosti. Špeciálne sociálne zručnosti - asertivita, empatia, aktívne počúvanie, tvorba spätnej väzby, schopnosť motivovať. Hodnotenie sociálnych zručností. Rozvoj sociálnych zručností predajcov. Bez vysokej úrovne všeobecných a špeciálnych sociálnych zručností práca žiadneho predajcu nemôže byť dostatočne účinná.