Sustainability of the Pension System of the Slovak Republic in the Changed Socio-Economic Conditions - Sika, Peter, 1975-
Sociálne zabezpečenie, ako súčasť sociálneho systému. Udržateľnosť dôchodkového systému vo vzťahu k verejným financiám a demografickým trendom. Zamestnanosť, ako faktor udržateľnosti dôchodkového systému. Prognóza zamestnanosti do roku 2020. Starnutie obyvateľstva, ako demografický proces v kontexte dôchodkového systému.