Kvalita vzdelania v kontexte podnikania vysokoškolských študentov. Porovnanie ČR a SR - Sopková, Gabriela
Hodnotenie kvality vysokoškolského vzdelania v Českej republike a na Slovensku a porovnanie oboch krajín na základe stanovených postojov študentov vysokých škôl.