Moderné prístupy pre spoločensky zodpovedné podniky - Sokolovská, Dominika
Charakteristika spoločensky zodpovedného podnikania (CSR), jeho hlavné princípy. Prechod od starej koncepcie CSR, klasickej "Corporate Social Responsibility" k novej, integrovanej koncepcii, ktorá nesie presnejšie označenie "Corporate Sustainability and Responsibility". Päť princípov, ktoré tvoria základ novej CSR - kreativita, rozmanitosť, vnímavosť, glokalita, cirkulovaný systém. Vytváranie zdieľaných hodnôt. Harmónia pracovného a osobného života. Spoločensky zodpovedné investovanie. Report.