Ekonomické, sociálne a etické implikácie daňových únikov - Stieranka, Jozef
Daňové úniky sú rovnako staré ako samotné dane. Daňové úniky – charakteristika a ich príčiny. Vplyv ekonomického a právneho prostredia na rozsah daňových únikov v SR. Vplyv globalizovaného ekonomického priestoru na páchanie daňových únikov v SR. Daňové raje a ako fungujú. Tolerancia daňových únikov v SR. Vnímanie daňových únikov. Daňová morálka.