Využívanie vybraných nástrojov na analýzu konkurencie v MSP na Slovensku - Zimermanová, Katarína
Marketingová analýza vnútorného a vonkajšieho prostredia podniku. Vybrané nástroje analýzy na skúmanie základných oblastí marketingového spravodajstva. Porovnávanie sa podniku s konkurentmi pre správnu konkurenčnú stratégiu. Výskum využívania vybraných nástrojov analýzy konkurencie v MSP na Slovensku. Z výskumu vyplýva, že podniky na realizovanie analýz využívajú v prevažnej miere outsourcing.