Trendy rozhodujúcich nerovností v príjmoch starších ľudí s dopadmi na spotrebu v SR - Dováľová, Gabriela, 1982-
Nerovnosti v príjmoch starších ľudí na Slovensku po zavedení nového penzijného systému v roku 2004. Trendy vývoja príjmov starších ľudí: komparatívna analýza Slovenskej republiky a vybraných krajín EÚ. Nerovnosti v oblasti príjmov a spotreby na Slovensku. Nerovnosti v oblasti spotrebných výdavkov.