Zákon o cezhraničnej spolupráci pri vysielaní zamestnancov na výkon prác pri poskytovaní služieb a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Úplné znenie zákona č. 351/2015 Z. z. Vymedzenie pojmov. Identifikácia vyslania zamestnanca do zahraničia. Povinnosti hosťujúceho zamestnávateľa a domáceho zamestnávateľa. Poskytovanie informácií a iné formy spolupráce. Úlohy Národného inšpektorátu práce a inšpektorátu práce.