Fiscal multipliers and the zero lower bound - Hloušek, Miroslav
Dôsledky spodného nulového obmedzenia úrokových sadzieb na veľkosť fiškálnych multiplikátorov. Analýza bola realizovaná v rozšírenom modely Európskej centrálnej banky New Area-Wide Model, ktorý obsahuje rôzne fiškálne nástroje.