Niektoré aspekty kúpeľného cestovného ruchu na Slovensku, jeho problémy a výzvy - Kyšeľa, Kamil
História kúpeľníctva na území Slovenska. Slovenské kúpeľníctvo v období od roku 1989 až po súčasnosť na území Slovenska. Počet zahraničných návštevníkov kúpeľných zariadení na Slovensku za roky 2014 a 2015, počet prenocovaní. Problémy a výzvy slovenského kúpeľníctva.