Rómska otázka z hľadiska verejnej mienky a právneho poriadku Slovenskej republiky - Neupauerová, Dominika
Legislatívna úprava postavenia Rómov v SR. Rómska otázka z hľadiska verejnej mienky. Vyhodnotenie dotazníka. Analýza a riešenie rómskej problematiky.