Strategic Management International Journal of Strategic Management and Decision Support Systems in Strategic Management
Zdokonaľovanie a ďalší rozvoj všetkých aspektov strategického riadenia, teórie a praxe. Originálny referenčný materiál v systémoch na podporu rozhodovania v strategickom manažmente.