Rozsah trestných činov, za ktoré možno vyvodiť trestnú zodpovednosť právnických osôb s dôrazom na ekonomické trestné činy - Burda, Eduard
Analýza súčasnej slovenskej právnej úpravy rozsahu trestných činov, za ktoré možno vyvodiť trestnú zodpovednosť právnických osôb v kontexte spoločensko-právnej situácie zavádzania trestnej zodpovednosti právnických osôb. Dôvody takejto právnej úpravy, návrh rozšírenia predmetného rozsahu trestných činov.