Cudzojazyčná a interkultúrna kompetencia manažérov a študentov manažmentu pre potreby hospodárskej praxe na Slovensku - Kontríková, Iveta
Cudzojazyčná kompetencia v podnikoch krajín ÉU a Slovenska. Požiadavky zamestnávateľa na uchádzačov o zamestnanie v oblasti jazykovej kompetencie. Interkultúrna kompetencia v podnikoch krajín EÚ a Slovenska. Požiadavky zamestnávateľa na uchádzačov o zamestnanie v oblasti interkultúrnej kompetencie. Príprava budúcich manažérov v oblasti jazykovej a interkultúrnej kompetencie na Slovensku.